Screen Shot 2014-12-30 at 20.15.45

Rå og Stærke Forårsnudler

By on July 1, 2014

Jeg har altid været meget fascineret af rå nudelsalater, men jeg finder dem ofte meget plain i smagen. Jeg ville derfor lave min egen opskrift med et dejligt chili-spark, som for mig er den perfekte kombination. Chili er ikke for alle, så brug kun det chili, som du har lyst til. Paprika er også perfekt til denne opskrift for at give smagen mere dybde. Jeg har også lavet den med mine hjemmelavede ovnbagte tomater fra min tidligere opskrift, som du kan finde her. Den dybe smag fra ​​de ovnbagte tomater går perfekt med den friske smag i denne nudelsalat. Hvis du serverer denne opskrift for en person, der ikke er vant til rå mad, så er de ovnbagte tomater geniale til.

Dette er en sommer opskrift, og den bedste måde at nyde den på er selvfølgelig uden i solskin. Det er nemt og tager kun omkring 8 minutter at lave. Så det er et hurtig måltid at lave på en varm dag. Det er en af ​​de bedste ting ved rå mad – det er hurtig og lækker, giver dig energi og en skøn, let tilfredshed i kroppen. Jeg elsker rå nudler !!

Jeg bruger en spiralizer til denne opskrift. Hvis du ikke har en, kan du skære zucchini i lange tynde strimler med en skarp kniv.

raw spagetti

Du skal bruge:

  • 2 squash (eller 1 squash og 1 agurk)
  • 1/2 avokado
  • 1 forårsløg
  • 3 cherrytomater
  • en stor håndfuld persille
  • citronsaft fra en halv citron
  • Frisk mix af krydderier: oregano, chili og paprika

Tag din spiralizer og skær squash i lange nudler. Sæt dem til side. Tag din avocado. Skær den over og tag kødet ud fra den ene halvdel. Smat det ud i en skål med en gaffel. Tag forårsløg og skær det meget tyndt. Put dem i avokadoen. Tag dine friske tomater og skær dem i små tomatbåde. Put dem i avokadoen. Tilsæt saften fra en halv citron og dine krydderier til avokadoen og bland det hele forsigtigt sammen. Husk at smage det til og tilføje evt. flere krydderier, så blandingen passer til dine smagsløg. Nu vendes din sqush omhyggeligt i avokadoen. Den bedste måde at gøre det på er at bruge dine hænder. Bland det godt. Skær persillen i grove stykker og tilsæt den på toppen af ​​nudelsalaten.

Sera Thumbnail-09

Velbekomme!

raw spagetti 6

raw spagetti 4

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow Me