bananmusli 3

Rå Morgenknas Med Bananmælk

By on June 18, 2014

Jeg elsker frisk frugt om morgenen, men jeg er ikke altid i humør til en smoothie. Så en skøn sommermorgen besluttede jeg mig for at lave “mælk med müsli” ud af mine smoothie-ingredienser – den perfekte morgenmad helt uden animalske produkter! Den er spækket med energi. Jeg har især blevet glad for hjemmelavet bananmælk. Det er så let at lave og sødmen fra bananerne gør den perfekt som morgenmadsmælk – må uden tvivl være ideel til børn også. Du kan bruge en hvilken som helst plantebaseret mælk til opskriften, men frisk hjemmelavet bananmælk er bare helt perfekt. En af de bedste måder at starte sin dag på skal da være ved at sænke sit dårlige kolesterol, få rigelig protein, fibre, vitaminer, kalcium, jern og alt, hvad der styrker din krop.

bananmusli

Du skal bruge:

  • 2-3 bananer
  • 5 dl kold vand
  • Masser af frugt og bær (jeg brugte fersken, æbler og forskellige tørrede bær
  • en håndfuld blandede nødder (jeg brugte mandler og hasselnødder)

Tag dine bananer og vand, og put dem i en blender. Blend indtil du har en glat bananamilk. Tag alle dine skønne frugter og skær dem i små stykker. Put din frugt og nødder i en stor skål og hæld bananmælken henover. Det skal spises med det samme – og det er bare så super lækkert og forfriskende!

Sera Thumbnail-09Velbekomme!

bananmusli 2

bananmusli 3

bananmusli 4

bananer

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow Me