Screen Shot 2014-12-30 at 20.02.43

Power Smoothie med Ananas

By on August 3, 2014

Jeg besøgte min mor på hendes 60-års fødselsdag, og vi besluttede at starte dagen med en forfriskende smoothie – hvilken bedre måde at starte sin 60-års fødselsdag ?! :) Jeg kender ikke rigtig andre 60-årige, der drikker smoothies og går mega lange ture næsten hver dag. Hun er så sej. Hun har også sin egen vegetar blog. Jeg elsker kombinationen af ananas og melon. Denne kombination er (for at sige det mildt) meget frisk og tilfredsstillende og perfekt til en varm sommerdag. Næsten 80 procent af smoothie bliver en cremet, luftigt skum. Vi ønskede også at starte vores dag med en masse mineraler, proteiner og vitaminer, så vi besluttede at tilføje noget romaine salat. Resultatet var mega lækkert med nok til os begge to. Vi lavede omkring 2 liter smoothie for at sikre, at vi begge to ville blive mætte og tilfredse (eller det vil egentlig sige mig 😉 Jeg drikker altid en masse smoothie om morgen – gerne en hel liter).

20140702_092754

Du skal bruge:

  • 1 ananas
  • 1 honningmelon
  • 1 agurk
  • 4 store blade fra en romaine salat
  • en god håndfuld isterninger
  • 4 jordbær til pynt

 

Skær skræl og det inderste af ananasen og put den i en blender. Gem et lille stykke til pynt. Skær din melon i halv og tag kernerne ud. Fjern skrællen og put resten i blenderen. Vask romaine og agurk og smid også dem i blenderen. Tilsæt isterninger. Blend det hele godt indtil det bliver helt cremet.

Tag nogle sugerør og sætte små stykker af ananas på det ene og et jordbær på et anden. Server smoothien med de festlige frugter.

Sera Thumbnail-09

Velbekomme!

20140702_093039

20140702_092638

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow Me