De Bedste Peanut Butter Brownies

By on March 29, 2014

Disse brownies er forbløffende – simpelthen perfekte. Kun 3 enkle ingredienser, ingen sukker, ingen gluten, intet tosset. Jeg elsker at lave guilt-free brownies. Denne opskrift er simpelthen den bedste hidtil videre. Så god at du simpelten også vil elske at lave (og spise) dem. De er perfekte at tage med sig til events – men også super gode nybagte og lune.

De har selvfølgelig masser af kalorier – men det passer mig skam helt fint. Så længe jeg bruger gode råvarer og spiser andre sunde retter i løbet af dagen, vil jeg elsker at spise nogle lækre brownies. Vær forsigtig med ikke at bage dem i ovnen for længe. De bliver let tørre. De får først deres lækre sprøde overflade, når de har kølet lidt af.

Jeg har altid elsket mørk chokolade og chokoladekager, så disse brownies er lavet dejlig mørke og fyldige i smagen. Brug en god kakao for at få den perfekte smag. På grund af de få ingredienser betyder smagen fra hver utrolig meget for det endelige resultat.

De er simple og lækre gotter.

De tager kun 5 minutter at lave og 5 minutter i ovnen, så du kan nyde hjemmebag på 10 minutter.

Du skal bruge:

  • 250 gram dadler (uden sten)
  • 2,5 dl kakaopulver
  • 2-4 store spsk peanut butter (helst uden salt og sukker)

Forvarm ovnen til 175 grader.

Kom ingredienserne i din foodprocessor og blend dem godt sammen – det skal stadig være en lille smule chunky.

Tag to bagepapir og rul dejen ud mellem de to stykker. Dejen skal være ca 0,5-1 cm tyk. Skær dejen i firkanter i den ønskede størrelse (mine er ca 3*3 cm) og bag dem i ovnen i 5-10 minutter afhængig af størrelsen. De skal være bløde i midten og lidt hårdre udenpå. De vil blive helt crispy på ydersiden efter at være kølet af et par minuter.

Sera Thumbnail-09Velbekomme!

Tip:

Du kan også spise disse brownie rå (rawfood). Stil dem i køleskabet en halv times tid frem for at bage dem og spis løs.

peanutbutter brownie

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Follow Me